1. خانه
  2. مقالات
  3. واردات پلاستیک های بازیافتی به چین ممکن است تا ۹۵٪ کاهش یابد

واردات پلاستیک های بازیافتی به چین ممکن است تا ۹۵٪ کاهش یابد

This post is also available in: enEnglish

طبق برآوردهای یک سازمان بازیافت پلاستیک چینی، پلاستيك هاي بازيافتي ( مصرف شده )  وارد شده به چین در سال جاری احتمالا از سال ۲۰۱۷ به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، احتمالا  ۵ درصدِ مقدار سال گذشته است.

استیو وانگ، رئیس اجرایی انجمن چینی پلاستیک چینی مستقر در پکن، گفت که چین مجوز واردات را فقط برای حدود ۳۷۵ میلیون پوند پلاستیک برای بازیافت داده است  (٣  درصد از ۱۲٫۹ میلیارد پوند وارد شده در سال ۲۰۱۷ )

“در سال ۲۰۱۸، این تنها یک پروژه  است. تا ماه گذشته تنها ۴۰،۰۰۰ تن (۸۸٫۱ میلیون پوند) ضایعات پلاستیکی  مجوز يا تاييديه برای واردات گرفتند ”   به عنوان بخشي از کنفرانس بازیافت  NPE2018  كه در اورلاندو برگزار شد.

با توجه به اقدامات شدید sword crackdown چین در سال گذشته در زمینه واردات ضايعات پلاستيكي و سايز مواد ، انتظار ميرود مقدار كمي مواد وارد كنند . اما نظرات وونگ تقویت و  تغییرات چشمگیر در جریان معاملات جهانی بازیافت است.

چين در جولای ۲۰۱۷  به سازمان تجارت جهانی  اعلام كرد که به شدت واردات بازیافتی را محدود كرده است ،  وانگ تخمين زده ۶۰  تا ۷۰ درصد از شرکت های بازیافت پلاستیک چینی را که به واردات بستگی دارد، تعطيل شده اند  و حدود ۱۰ درصد به صنعت داخلی وابسته شده اند.

وانگ گفت که باقی مانده كارخانجات  (.تقریبا ۲۰٪ )به کشورهای دیگر، به ویژه در آسیای جنوب شرقی نقل مکان کرده اند، تا پس از  پالايش  و بازتولید ضايعات ، انها را به چين به طور مستقيم صادر كنند

وانگ گفت: “محبوب ترین مکان برای بازیافت امروزه کشورهای آسیای جنوب شرقی  از جمله ویتنام، تایلند و مالزی است.”

“تغییرات بی سابقه” به این معنی است که هنوز کمبود گرانول های بازیافتی برای کارخانه های چینی وجود دارد، که نمی تواند توسط مجریان داخلی تامين شود .

وی گفت: “ما درباره  حدود ۵ میلیون تن گرانول های بازیافتی مورد نیاز در چین صحبت ميكنيم ،  من می گویم در واقع  ما به بیش از ۵ میلیون تن در جهت رشد زيرساخت هايمان   در چین، One Belt، One Road [برنامه دولت  ] نياز داريم .

او خاطر نشان كرد چين  در سال هاي اخير كه اوجش بوده ، حدود ۹ میلیون تن (۱۹٫۹ میلیارد پوند) پلاستیک ضایعات وارداتی وارد كرده است .

وانگ پیش بینی کرد که کمبود در چین در کوتاه مدت است و با مواد نو با كمبود مقابله خواهد شد .

وی گفت که آنچه انجام می دهند این است که با مواد اولیه  و نو كمبود  برطرف مي كنند .

در حالی که مدل کسب و کار جهانی بازیافتی تغییر می کند، وانگ درباره  استراتژی جدید فرستادن ضایعات به کشورهای دیگر  و پردازش مجدد  گرانول ها برای صادرات به چین هشدار داد . برای مثال، مقامات گمرکی چینی، بازرسی های بسیار دقیق از محموله های  گرانول هاي بازیافت  را در بنادر انجام می دهند.

در گزارش ماه مارس از CSPA اعلام شده که ۵۰٪ و یا بیشتر از محموله هاي گرانول های بازیافتی   توسط مقامات گمرکی به تصادفي بررسي ميشوند که می خواهند مطمئن شوید که واردات به طور مستقیم به کارخانه ها به عنوان مواد اوليه ميروند .

وونگ در سخنرانی خود  تکرار کرد و گفت که مقامات دولتی نگران ضایعات پلاستیکی بدون پردازش با مخلوط با گرانول ها هستند. گزارش پیشرفته CSPA گفت که بررسي كمرگي محموله گرانول ها ميتواند حدود يك ماه طول بكشد .

وانگ گفت: “هنگامی که آنها فهميدند که گرانول های بازیافت شده وارد شده با خصوصيات خواسته شده  آنها مطابقت ندارد، محموله  به مقصد پس  فرستاده می شود.” او گفت شرکت ها باید محموله رزین بازیافت شده استاندارد از لحاظ رنگ و سايز را وارد كنند.

وونگ گفت:  برخی از بازیافت كنندگان چینی عمليات  بازيافت  را به كشورهاي ديگر منتقل كرده اند كه اگر آن دولت ها از چين پيروي كرده و نگران الودگي خاك و اب و هوا ناشي از بازيافت باشند ، ممنوعيت واردات مشابهي وجود خواهد داشت .

وانگ گفت که مردم به دلیل شرایط نسبتا ارزان از چین به این کشورها حرکت می کنند، اما هیچ کس نمی تواند تضمین کند که این کشورهای جنوب شرقی آسیا، National sword  ( قانون ملي ) خود را اجرا نخواهند کرد و یا برخی از پلاستیک ممنوع را نخواهند كرد .

 

وی از پیشرفت های تکنولوژیکی ازجمله شرکت های بازیافتي  كه از شستشوي خشك برای کاهش آلودگی فاضلاب استفاده ميكنند ، حمايت كرد .او گفت که تقاضا هايي در صنعت برای توسعه ماشین آلات بهتر برای پردازش مواد بازیافت كمتري  وجود دارد.

وونگ گفت راه حل بهتر اين است كه ضايعات در كشور هاي توليد كننده ( ضايعات )  انجام شود .

او گفت که تنها حدود ۱۴ درصد از ۳۴۰ میلیون تن پلاستیک استفاده شده در هر سال در سطح جهانی بازیافت می شود و آلودگی اقیانوس و سایر مشکلات زیست محیطی نگران كننده است كه بايد باعث شود  فشار بیشتری برای کاهش پلاستیک های تك كاربردي  و افزايش ميزان بازيافت ، شود .

او گفت: “ما در واقع باید مطمئن شویم چيزي تولید می کنیم را  می توانیم بازيافت كنيم “

روش های بازیافت، خواص و کاربرد پلیمرهای ترموپلاستی بازیافت شده
پیش به سوي بازيافت کامل خودروها